Коригувальні дії при виявленні дефектної продукції при виробництві горошку зеленого консервованого - Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2018)
Проведений аналіз дефектів консервованого зеленого горошку та запропоновані варіанти коригувальних дій. Охарактеризовано можливі коригувальні дії, для зменшення втрат виробництва при забезпеченні якості продукції. An analysis of defects in canned green peas is carried out and options for corrective actions are proposed. Possible corrective actions to reduce production losses while ensuring product quality are described.
Keywords: зелений горошок; дефектна продукція; коригувальні дії; НАССР; green peas; defective products; corrective actions; кафедра експертизи харчових продуктів