Шуліка, Аліна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-212023-03-212018Шуліка, А. Коригувальні дії при виявленні дефектної продукції при виробництві горошку зеленого консервованого / А. Шуліка, О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 140-142https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39265Проведений аналіз дефектів консервованого зеленого горошку та запропоновані варіанти коригувальних дій. Охарактеризовано можливі коригувальні дії, для зменшення втрат виробництва при забезпеченні якості продукції. An analysis of defects in canned green peas is carried out and options for corrective actions are proposed. Possible corrective actions to reduce production losses while ensuring product quality are described.зелений горошокдефектна продукціякоригувальні діїНАССРgreen peasdefective productscorrective actionsкафедра експертизи харчових продуктівКоригувальні дії при виявленні дефектної продукції при виробництві горошку зеленого консервованогоThesis