Вплив пандемії на розвиток агробізнесу України - Швед, Тетяна Володимирівна; Шиліна, Вікторія Юріївна (My University, 2020)
Агробізнес України є основною ланкою забезпечення продовольчої безпеки країни та поповнення експортних статей бюджету, тому є важливим визначення загроз та перспектив його розвитку, особливо, враховуючи сучасні умови. Agribusiness of Ukraine is the main link in ensuring the country's food security and replenishment of export items of the budget, therefore it is important to determine the threats and prospects of its development, especially, taking into account modern conditions.
Keywords: агробізнес; продовольча безпека; пандемія covid-19; сільськогосподарська продукція; agribusiness; food safety; covid-19 pandemic; agricultural products; кафедра економічної теорії