Матиящук, Олена ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаКривчик, Марія Андріївна2024-11-082024-11-082022Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах / О. В. Матиящук, В. М. Михайленко, М. А. Кривчик // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В. Ф. Доценка, 17 травня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45543ukбізнессировиназаклад ресторанного господарствасировинастравиbusinessraw materialsrestaurant establishmentraw materialsdishesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовахThesishttps://orcid.org/0009-0002-3477-3186