Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування - Баб'як, Наталія; Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2015)
Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.
Keywords: бобові культури; пророщування; хімічний склад; legumes; germination; chemical composition; кафедра технології оздоровчих продуктів