Баб'як, НаталіяФролова, Наталія Епінетівна2015-07-012015-07-012015Баб’як, Н. Динаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщування / Н. Баб’як, Н. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 28-29 трав. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – C. 75-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21446Пророщування бобових, окрім позитивної зміни хімічного складу насінин, дозволяє значно знизити вміст і активність інгібіторів протеаз. Sprouting bean than a positive change in the chemical composition of seeds, can significantly reduce the content and activity of protease inhibitors.otherбобові культурипророщуванняхімічний складlegumesgerminationchemical compositionкафедра технології оздоровчих продуктівДинаміка зміни хімічного складу бобових культур під час пророщуванняOther