Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаЛевкун, Катерина ЮріївнаКравчук, Надія Миколаївна2018-04-102018-04-102017Патент на винахід № 114869 Україна МПК А23L 21/10(2016.01) Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Левкун К. Ю., Кравчук Н. Н., заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 201606510; заявл. 14.06.2016; опубл. 10.08.2017, Бюл. №15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26921Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре журавлини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains cranberry puree.uk-UKяблучне пюреapple pureeпюре журавлини.cranberry pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupкафедра готельно-ресторанної справиСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент винахід № 114869)Other