Паштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA) - Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Березюк, Анна Сергіївна (My University, 2017)
Паштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.
Keywords: печінка; м'ясо куряче; паштет; liver; chicken meat; pate; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів