Пешук, Людмила ВасилівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаБерезюк, Анна Сергіївна2023-05-012023-05-012017Патент на винахід № 116562 UA, МПК (2017.01) A23L 13/00 Паштет з фітокомплексом пророщених зерен / Пешук Л. В., Москалюк О. Є., Березюк А. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 12608 ; заявл. 12.12.2016 ; опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40504Паштет містить м'ясну сировину, молоко сухе, рослинну олію, сироватку, цибулю ріпчасту, сіль кухонну харчову, перець. Як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печінку курячу варену. Як рослинну олію використовують кукурудзяну олію та додатково використовують фітокомплекс пророщених зерен вівса, ячменю, пшениці та кукурудзи. Pate contains raw meat, dry milk, vegetable oil, whey, onion, table salt, pepper. Chicken meat and boiled chicken liver are used as meat raw materials. Corn oil is used as vegetable oil, and a phytocomplex of germinated oat, barley, wheat and corn grains is additionally used.otherпечінкам'ясо курячепаштетliverchicken meatpateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет з фітокомплексом пророщених зерен (Патент на корисну модель № 116562 UA)Other