Доношенко, Ілля ВікторовичБальчугова, Тетяна ВіталіївнаШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2024-10-012024-10-012022Доношенко, І. Перспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловості / І. Доношенко, Т. Бальчугова, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44924Одним з основних завдань харчової промисловості країни є збільшення асортименту та об'ємів виробництва високоякісних продуктів. Слід звернути увагу на широке впровадження прогресивних технологій використання вторинної сировини.One of the main tasks of the country's food industry is to increase the range and volume of production of high-quality products. Attention should be paid to the wide implementation of advanced technologies for the use of secondary raw materials.ukпектинбуряковий жомpectinbeet pulpкафедра технології цукру і підготовки водиПерспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-1774-6031