Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача - Чеглакова, Г. І.; Миколів, Іван Михайлович (My University, 2014)
Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача. An improvement of two stage technology of baking the bakery goods with modernisation of vacuum and evaporating cooling agent .
Keywords: випікання хліба; вакуум-випарний охолоджувач; ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎