Чеглакова, Г. І.Миколів, Іван Михайлович2014-07-042014-07-042014Чеглакова, Г. І. Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача / Г. І. Чеглакова, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 118–119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15884Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача. An improvement of two stage technology of baking the bakery goods with modernisation of vacuum and evaporating cooling agent .uk-UKхлібобулочні виробивипіканнявакуум-випарний охолоджувачbakery productsbakingvacuum and evaporating cooling agent‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувачаOther