Бурченко, Людмила МиколаївнаБілик, Олена АнатоліївнаБондар, Володимир Іванович2023-11-222023-11-222019Бурченко, Л. Пророщене зерно - неоціненний скарб / Л. Бурченко, О. Білик, В. Бондар // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 53-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41607Досліджено процеси, що відбуваються в зерні під час пророщення. Описано позитивний вплив на здоров’я людини. The processes occurring in the grain during germination were studied. A positive effect on human health has been described.otherпророщене зернопшеницяовесячмінькукурудзаwheatgerminated grainbarleycornoatкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПророщене зерно - неоціненний скарбThesis