Пророщене зерно - неоціненний скарб - Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондар, Володимир Іванович (My University, 2019)
Досліджено процеси, що відбуваються в зерні під час пророщення. Описано позитивний вплив на здоров’я людини. The processes occurring in the grain during germination were studied. A positive effect on human health has been described.
Keywords: пророщене зерно; пшениця; овес; ячмінь; кукурудза; wheat; germinated grain; barley; corn; oat; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів