Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2021-10-092021-10-092021Медвідь, І. М. Індустрія гостинності в умовах пандемії Covid-19: проблеми та напрями антикризового розвитку / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г.М. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – С. 72–78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35954Розглянуто сучасний стан готельно-ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства та готельних підприємств в умовах пандемії Covid-19.The current state of the hotel and restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurants and hotel enterprises in a Covid-19 pandemic are considered.otherіндустрія гостинностіресторанний бізнесготельний бізнесзаклад ресторанного господарстваготельне підприємствопандемія Covid-19hospitality industryrestaurant businesshotel businesspandemic Covid-19кафедра готельно-ресторанної справиІндустрія гостинності в умовах пандемії Covid-19: проблеми та напрями антикризового розвиткуArticle