Остапченко, Юлія Валеріївна2024-03-122024-03-122023Остапченко, Ю. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого соковмісного напою «Живинка» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Остапченко Юлія Валеріївна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 204 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42180ukкафедра експертизи харчових продуктівПрАТ «Оболонь»система управління безпечністюнебезпечні факториРозроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого соковмісного напою «Живинка» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other