Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаДоценко, Віктор ФедоровичАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2017-05-132017-05-132017Кобець, О. С. Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тіста / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25222Всю різноманітність добавок, що використовуються у технологіях кексових виробів, за хімічним походженням і функціональними властивостями можна умовно поділити наступним чином: білковмісна сировина тваринного та рослинного походження; вуглеводовмісна сировина; поверхнево-активні речовини неіоногенної дії (ПАР) та суміші на їх основі. All variety of additives used in technologies keksovyh products originating in chemical and functional properties can be divided as follows: bilkovmisna raw animal and vegetable origin; vuhlevodovmisna raw materials; surfactants nonionic action (South Africa) and mixtures based on them.uk-UKповерхнево-активні речовиниsurfactantsбісквітне тістоbiscuit doughпінаfoamкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу поверхнево-активних речовин на основні характеристики піни бісквітного тістаThesis