Литовченко, Ігор Миколайович2014-11-172014-11-172014Литовченко, І. М. Використання комп'ютерних технологій з метою енергозаощадження на харчових підприємствах / І. М. Литовченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 116-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18404Економічність процесу виготовлення харчової продукції є важливим фактором для просування її на сучасному ринку. Витрати різних видів енергії (теплової, електричної тощо) складають суттєву частку собівартості продукції, що в кінці кінців суттєво впливає на кінцеву ціну. Cost of food manufacturing process is an important factor to promote it on the market today. The costs of different types of energy (heat, electricity, etc.) account for a significant proportion of the cost of production, which eventually affects the total cost.uk-UKкомп'ютерні технологіїенергозбереженняхарчові підприємстваcomputer technologyenergy conservationfood enterprisesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання комп'ютерних технологій з метою енергозаощадження на харчових підприємствахOther