Дослідження методів визначення вмісту радіонуклідів у технології переробки зерна - Лабжинська, Маргарита Юріївна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2017)
Робота присвячена дослідженню методів визначення вмісту радіонуклідів Стронцію, Цезію та Калію. В роботі наведено класифікацію та порівняльну характеристику, а також принцип методів визначення вмісту радіонуклідів у технології переробки зерна. Запропоновано методику дослідження вмісту радіонуклідів на зернопереробних підприємствах від приймання сировини до випуску готової продукції.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; зерно; grain; безпека; safety; вміст радіонуклідів; radionuclides content