Наукові основи економічної оцінки землі - Мосіюк, Стефанія Іванівна; Мосіюк, Ігор Пилипович (My University, 2011)
Наводяться теоретичні основи економічної оцінки землі України. Можливість одержання додаткових прибутків внаслідок інтенсифікації виробництва зумовлюється особливостями землі як найважливішого виробничого ресурсу, оскільки вона виконує функцію не лише засобу праці, а й предмету, а також має здатність поліпшувати свої попередні якості в процесі раціонального господарського використання.

Devoutedtheoretical principles economical count of soil Ukraine. Ability to obtain additional income as a result of the intensification of production is due to the peculiarities of the land as an important productive resource, as it serves not only of labor, but the subject, but also has the ability to improve its previous in-process rational economic use.
Keywords: диференціальна рента; економічна оцінка; economic evaluation; differential rent; кафедра економічної теорії