П'янкова, Оксана Василівна2014-12-022014-12-022014П'янкова, О. В. ФАО: мета, стратегічні цілі, напрями діяльності / О. В. П'янкова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 674.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18931За визначенням Комітету по всесвітній продовольчій безпеці, продовольча безпека існує, коли всі люди в будь-який час мають фізичний, соціальний та економічний доступ до якісної та ситної їжі у достатній кількості, що задовольняє харчові потреби та смакові переваги для активного та здорового життя. By definition, the Committee on World Food security, food security exists when all people at all times have physical, social and economic access to high quality and hearty food in sufficient quantity to satisfy nutritional needs and taste preferences for an active and healthy life.otherпродовольче забезпеченнярозвиток суспільствахарчові потребиfood securitysocial developmentfood needsкафедра економіки праці та менеджментуФАО: мета, стратегічні цілі, напрями діяльностіOther