Комплекси меркурію з лікарськими препаратами та їх аналітичне застосування - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна (My University, 2014)
Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплексів, розраховані константи стійкості Hg (II) з лікарськими препаратами. The optimum conditions of the reaction and the composition of complexs that is formed were found of Hg (II) whis medicinal preparations.
Keywords: комплексоутворення; лікарські препарати; іони металів; complexformation; medicinal preparations; metal ions; кафедра харчової хімії