Особливості обліку цінних паперів - Безверха, Марина Валентинівна (My University, 2014)
Майже кожне підприємство обліковує певну кількість цінних паперів, але які є особливості цього обліку та взагалі види цих документів. Almost every enterprise accounts for a number of securities, but are features of this account and all types of documents.
Keywords: облік; цінні папери; accounting; securities