Дослідження впливу овочевих порошків на властивості помадної маси - Ущаповський, Артем Олегович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2014)
Найбільш популярною цукромісткою групою можна вважати помадні цукерки та помадні маси в закладах ресторанного господарства, оскільки основним інгредієнтом їх рецептуриє цукор білий кристалічний, що виконує роль кристалоутворювача і забезпечує відповідні органолептичні і фізико-хімічні показники якості виробів. The most popular tsukromistkoyu group can be considered fondant candies and fondant mass in the restaurant business establishments as the main ingredient of retsepturyye crystalline sugar that serves as krystaloutvoryuvacha and provides appropriate organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of products.
Keywords: помадна маса; цукромістка група; овочеві порошки; fondant mass; tsukromistka group; vegetable powders; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи