Ущаповський, Артем ОлеговичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана Миколаївна2014-10-302014-10-302014Ущаповський, А. О. Дослідження впливу овочевих порошків на властивості помадної маси / А. О. Ущаповський, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17832Найбільш популярною цукромісткою групою можна вважати помадні цукерки та помадні маси в закладах ресторанного господарства, оскільки основним інгредієнтом їх рецептуриє цукор білий кристалічний, що виконує роль кристалоутворювача і забезпечує відповідні органолептичні і фізико-хімічні показники якості виробів. The most popular tsukromistkoyu group can be considered fondant candies and fondant mass in the restaurant business establishments as the main ingredient of retsepturyye crystalline sugar that serves as krystaloutvoryuvacha and provides appropriate organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of products.otherпомадна масацукромістка групаовочеві порошкиfondant masstsukromistka groupvegetable powdersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу овочевих порошків на властивості помадної масиOther