Проблеми економічного зростання та екологічної кризи в Україні - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2011)
Розглянуто проблеми і протиріччя економічного зростання в Україні. Проаналізовано вплив економічної кризи на економічне зростання. Обгрунтовано необхідність переходу до моделі сталого розвитку на основі раціонального природокористування.
Keywords: сталий розвиток; економічне зростання; екологічна криза; кафедра економічної теорії