Локальне теплоперенесення в кільцевих парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв - Василенко, Сергей Михайлович; Форсюк, Андрей Васильевич; Колосок, М. І. (My University, 2009)
Наведено результати апроксимації результатів експериментального дослідження теплообміну в кільцевих парорідинних течіях. Отримані залежності для розрахунку локального коефіцієнта тепловіддачі, якы можуть бути рекомендованы для одновимірного моделювання теплообмінних апаратів харчової промисловості. The results of the approximation of the pilot study of heat transfer in the vapor-liquid annular flows. The dependences for calculating local heat transfer coefficient, which can be recommended to the one-dimensional modeling of heat exchangers food industry.
Keywords: теплообмін; коефіцієнт тепловіддачі; одновимірне моделювання; парорідинна течія; vapor-liquid flow; heat transfer; heat transfer coefficient; dimensional modeling; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки