Абрамова, Асьят ГеоргіївнаМакарик, ОксанаДорохович, Вікторія Віталіївна2014-07-112014-07-112014Абрамова, А. Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників / А. Абрамова, О. Макарик, В. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 215–217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16079Розроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.uk-UKбісквітцукровий діабетцукрозамінникиsweetenersdiabetesbiscuitкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиРозроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінниківOther