Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників - Абрамова, Асьят Георгіївна; Макарик, Оксана; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2014)
Розроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.
Keywords: бісквіт; цукровий діабет; цукрозамінники; sweeteners; diabetes; biscuit; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи