Стешенко, Ольга МихайлівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2013-09-232013-09-232011Стешенко, О. М. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / О. М. Стешенко, А. О. Башта // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9873Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.otherантиоксидантитопінгплодова основафункціональні збагачувачіспортивна підготовкаantioxidantstoppingfruit basefunctional enricherssports trainingкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменівThesis