Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів - Стешенко, Ольга Михайлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2011)
Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.
Keywords: антиоксиданти; топінг; плодова основа; функціональні збагачувачі; спортивна підготовка; antioxidants; topping; fruit base; functional enrichers; sports training; кафедра технології оздоровчих продуктів