Деякі рекомендації викладання сучасного курсу вищої математики - Юрик, Іван Іванович; Островська, Ольга Володимирівна (My University, 2015)
Роль математики в науковому і технічному прогресі незаперечна. The role of mathematics in scientific and technological progress is undeniable.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; рекомендації викладання; курс вищої математики; технічний прогрес; teaching guidelines; course of higher mathematics; technical progress