Технологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтом - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна (My University, 2017)
Отримані дослідження дозволили розробити технологічну схему виробництва кисломолочного напою на основі знежиреного молока та забарвленої сироватки з концентратом молочного білка Promilk 702 B, що передбачає стандартні етапи виробництва кисломолочних напоїв з додатковими технологічними операціями підготовки концентрату білка та сироватко-молочної суміші. The obtained research allowed to develop a technological scheme for the production of skimmed milk drinks based on skim milk and colored whey with Promilk 702 B milk protein concentrate, which involves the standard stages of production of sour milk drinks with additional technological operations of preparation of protein concentrate and whey and milk mixture.
Keywords: напої; drinks; ягідний коагулянт; berry coagulant; кафедра технології молока і молочних продуктів