Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаПшенична, Тетяна Володимирівна2018-04-232018-04-232017Грек, О. В. Технологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтом / О. В. Грек, О. О. Красуля, Т. В. Пшенична // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування і торгівлі, 18 травня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 63-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27108Отримані дослідження дозволили розробити технологічну схему виробництва кисломолочного напою на основі знежиреного молока та забарвленої сироватки з концентратом молочного білка Promilk 702 B, що передбачає стандартні етапи виробництва кисломолочних напоїв з додатковими технологічними операціями підготовки концентрату білка та сироватко-молочної суміші. The obtained research allowed to develop a technological scheme for the production of skimmed milk drinks based on skim milk and colored whey with Promilk 702 B milk protein concentrate, which involves the standard stages of production of sour milk drinks with additional technological operations of preparation of protein concentrate and whey and milk mixture.otherнапоїdrinksягідний коагулянтberry coagulantкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтомThesis