Методичний підхід до визначення складу сил та засобів цивільного захисту для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - Лук'яненко, Д. Ю.; Хіврич, Олександр Васильович (My University, 2013)
Розроблена структурна схема та математична модель методичного підходу визначення складу сил та засобів цивільного захисту для ліквідації наслідків у надзвичайних ситуаціях. The block diagram of the mathematical model and methodological approach of determining the capabilities of civil protection in the aftermath of emergencies.
Keywords: ліквідація наслідків; надзвичайна ситуація; emergency response; кафедра екології та екоменеджменту