Koretska, IrynaKuzmin, OlegZinchenko, Tatiana2020-11-162020-11-162020Koretska, I. Sample rating in water-alcohol technology by profile non-linear quality criteria / I. Koretska, O. Kuzmin, T. Zinchenko // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. – 2020. – Т. 3, № 1. – С. 12–24. DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.3.1.2020).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32188Using a mathematical model to determine rational prescription compositions based on water-alcohol infusions of vegetable raw materials for restaurant technology.Використання математичної моделі для визначення раціональних рецептурних композицій на основі водно-спиртових настоїв рослинної сировини для технології ресторанної продукції.enrestaurant productswater-alcohol infusionsquality assessmentrating of samplesресторанна продукціяводно-спиртові настоїоцінка якостірейтинг зразківкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Definition of rating of samples in technology of water-alcohol infusions by profile non-linear quality criteriaArticle