Економічна доцільність використання геліосистем на базі готелю (на прикладі ПАТ «Прем'єр Палац», м. Київ) - Присяжнюк, Н. І.; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2015)
У статті розглянуто енергетичну проблему сьогодення, запропоновано використання сонячної енергії як альтернативного, відновлюваного джерела. Також визначено доцільність використання сонячних вакуумних колекторів у готельній індустрії на прикладі окремого підприємства — готелю «Прем 'єр Палац» (м. Київ).
Keywords: сонячний колектор (геліоколектор); екологічні готелі; сонячна енергія; солнечный коллектор (гелиоколектор); солнечная энергия; экологические отели; solar collector (helio collector); environmentally safe hotels; solar energy; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу