Інноваційний підхід у готельній індустрії - Сологуб, Юрій Іванович; Журба, Юлія Романівна (My University, 2021)
Для сучасної готельної індустрії інновації охоплюють значну кількість технологічних послуг, що надаються в готелях. У жорстокій конкуренції підприємці дотримуються як найсучасніших методик, шукають нові підходи для вдосконалення власного бізнесу.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги