Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика - Чернелевський, Леонід Миколайович; Перетятько, Микола Васильович; Соломчук, Людмила Миколаївна (My University, 2012)
Навчальний посібник відповідає типовій програмі дисципліни і адаптований для умов кредитно-модульної системи навчального процесу.
Keywords: статистичне дослідження; статистичне спостереження; методологія статистики; кафедра обліку і аудиту