Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна2016-03-312016-03-312015Пасічник, О. В. Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 197-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22692Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."uk-UKресторанне господарствофруктова начинкамафіниrestaurant managementfruit fillingmuffinsМаффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарстваOther