Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства - Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2015)
Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."
Keywords: фруктова начинка; мафін; fruit filling; muffin