Економічна сутність та аналіз заробітної плати - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2010)
У статті визначена економічна сутність та основні принципи організації та формування заробітної плати; проведений аналіз рівня номінальної заробітної плати за регіонами та видами економічної діяльності.
Keywords: трудові ресурси; мотивація; номінальна та реальна заробітна плата; трудовые ресурсы; мотивация; номинальная и реальная заработная плата; human resources; payroll functions; motivation; nominal and real wages; кафедра обліку і аудиту