Особливості впровадження військового збору в Україні - Мельниченко, Анастасія Ігорівна (My University, 2014)
Нововведення щодо нарахування та сплати військового збору суттєво добавляє роботи працівникам бухгалтерії та фінансистам, адже збір необхідно розраховувати, утримувати та сплачувати. Innovation on calculation and payment of military training significantly adds to employees of accounting and finance, after gathering to be calculated, retain and pay.
Keywords: військовий збір; нормативно-правові акти; military collection; regulations