Роман, Тетяна Олександрівна2017-12-072017-12-072017Роман, Т. Дослідження теплоємності грибів печериць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 300.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26339В роботі досліджено теплоємность грибів печериць. В работе исследованы теплоемкость грибов шампиньонов. In this work the heat capacity of mushrooms has been investigated.теплоємністьгрибитеплові потокитеплоемкостьгрибытепловые потокиheat capacitymushroomsheat fluxesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження теплоємності грибів печерицьThesis