Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртів - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2014)
Технології безвідходного виробництва на сьогодні активно починають впроваджувати по всьому світу у зв'язку зі стрімким погіршенням екологічної ситуації. Одна справа, коли використану упаковку можна викинути і переробити для повторного використання, і зовсім інше, коли упаковка відсутня.
Keywords: їстівна упаковка; йогурт; закордонний досвід; съедобная упаковка; зарубежный опыт; edible packaging; yogurt; foreign experience; кафедра готельно-ресторанної справи