Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2014-11-262014-11-262014Дудкіна, О. О. Закордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртів / О. О. Дудкіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 602.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18691Технології безвідходного виробництва на сьогодні активно починають впроваджувати по всьому світу у зв'язку зі стрімким погіршенням екологічної ситуації. Одна справа, коли використану упаковку можна викинути і переробити для повторного використання, і зовсім інше, коли упаковка відсутня.uk-UKїстівна упаковкайогуртзакордонний досвідсъедобная упаковказарубежный опытedible packagingyogurtforeign experienceкафедра готельно-ресторанної справиЗакордонний досвід та перспективи використання технології їстівної упаковки для йогуртівThesis