Синьоок, Інна ВолодимирівнаТеличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2014-09-022014-09-022014Синьоок, І. Застосування екструзії для удосконалення процесів виробництва снеків / Інна Синьоок, Володимир Теличкун, Юлія Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 52-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16526В даній роботі розглянута актуальна проблема - використання екструзії для формування сухариків і запропоновано впровадити в лінію виробництва сухариків екструдер.uk-UKвиробництво снеківсухарикиекструзіяпроизводство снековэкструзияsnack industrycrackersextrusionкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗастосування екструзії для удосконалення процесів виробництва снеківThesis