Гаврищук, Павло Сергійович2022-10-312022-10-312022Гаврищук, П. С. Проект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування та зброджування сусла з впровадженням дезінтеграторної установки спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Павло Сергійович Гаврищук ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2022. – 77 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38570otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрохмалевмісна сировинаферментиспиртзернові культуридезінтеграторустановкаПроект відділень підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування та зброджування сусла з впровадженням дезінтеграторної установки спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добуOther