Марценюк, Олександр СтепановичНемирович, Петро МихайловичЖеплінська, Марія МихайлівнаХомічак, Любомир МихайловичПастушенко, Ігор МиколайовичМатиящук, Андрій Миколайович2012-05-302012-05-302012Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості / О. С. Марценюк, П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, Л. М. Хомічак, І. М. Пастушенко, А. М. Матиящук // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2012. – Вип. 12. – С. 28–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1119Проаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.otherактиваціяactivationводно-вапняна суспензіягідродинамічна кавітаціядифузійний сікпароконденсаційна кавітаціяводно-известковая суспензиягидродинамическая кавитациядиффузионный сокпароконденсационная кавитацияwater and lime suspensionhydrodynamic cavitationdiffusion juicevapor-condensation cavitationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняЗастосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловостіArticle