Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 91573) - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна (My University, 2014)
Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який містить червоне куряче м'ясо, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково введено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from red meat poultry, which includes red meat poultry, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.
Keywords: гарбуз; соєвий білок; напівфабрикат; червоне куряче м’ясо; pumpkin; soy protein; semi-finished product; red meat poultry; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів