Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичЗадорожній, В'ячеслав ВікторовичФурсік, Оксана ПетрівнаТкаченко, Марина Сергіївна2014-10-102014-10-102014Патент на корисну модель № 91573 UA МПК А23L 1/31 (2006.01) Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Задорожній В. В., Фурсік О. П., Ткаченко М. С.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 01005; заявл. 03.02.2014; опубл. 10.07.2014; Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17162Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який містить червоне куряче м'ясо, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково введено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from red meat poultry, which includes red meat poultry, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.otherгарбузсоєвий білокнапівфабрикатчервоне куряче м’ясоpumpkinsoy proteinsemi-finished productred meat poultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПосічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 91573)Other