Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичВакуленко, Володимир Олексійович2013-06-272013-06-272003Патент 58849 UA, МПК С 12 J 1/04 Спосіб одержання оцту спиртового біохімічного / Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Вакуленко В. О. та ін. ; Заявник і патентовласник - Український державний університет харчових технологій. — № 2002118928 ; заявл. 11.11.2002 ; опубл. 15.08.2003 , Бюл. № 8., 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8545Спосіб одержання оцту спиртового біохімічного, який включає окислення спирту в умовах аерації та корегування його концентрації в бродильному середовищі, який відрізняється тим, що живильне середовище додають рівними дозами у перші 9 годин бродіння з інтервалом 3 години. A method of producing vinegar biochemical providing alcohol oxidation with aeration and adjustment its concentration in the fermentation medium, characterized in that the culture medium added equal doses in the first 9 hours of fermentation at intervals of 3 hours.спиртоцетаераціяпоживні середовищаконцентраціяalcoholvinegaraerationnutrient mediumconcentrationСпосіб одержання оцту спиртового біохімічного (Деклараційний патент на винахід № 58849)