Сутнісна характеристика маркетингового потенціалу підприємства - Лисенко, К. М.; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2010)
Досліджено сутність категорії "маркетинговий потенціал", на основі чого доведено, що існуючі підходи до трактування цього поняття недостатньо повно відображають його зміст. Запропоновано авторське узагальнене визначення сутності маркетингового потенціалу підприємства.
Keywords: маркетинг; потенціал підприємства; маркетинговий потенціал підприємства; marketing; business potential; marketing potential of enterprise; кафедра маркетингу