Безпечність харчової продукції на шляху до євроінтеграції України - Волинська, Леся Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
У статті досліджено впровадження європейських стандартів безпечності харчової продукції в Україні, які базуються на принципах HACCP та ISO серії 9000. Проаналізовано законодавчі зміни, що забезпечують контроль за всім ланцюгом виробництва харчової продукції, її простежуваність і відповідність вимогам ЄС

The article examines the implementation of European food safety standards in Ukraine, based on HACCP principles and ISO 9000 series procedures. Legislative changes ensuring control throughout the food production chain, traceability, and compliance with EU requirements are analyzed
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; безпечність харчової продукції; євроінтеграція; HACCP; якість; Європейський Союз; food safety; European integration; quality; European Union