Особливості мікрострахування в країнах Африки - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2012)
Досліджено і висвітлено особливості мікрострахування як страхування населення з низьким рівнем доходів у країнах Африки з позицій можливого застосування позитивного досвіду в Україні. Author investigates the peculiarities of microinsurance, as the insurance of low-income population, in African countries of from positions of possible application of positive experience in Ukraine.
Keywords: досвід мікрострахування; регулювання; мікрострахові продукти; країни Африки; microinsurance experience; regulation; microinsurance products; African countries; кафедра фінансів