Бадрук, Вадим ВолодимировичЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-10-012013-10-012013Бадрук, В. В. Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення / В. В. Бадрук, Т. В. Зінченко, А. М. Дорохович // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – Вип. 30. – С. 320–326.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10023Запропоновано удосконалену методику оптимізації рецептурних композицій шляхом використання трифакторного ротатабельного центрального композиційного планування (ЦКП) на прикладі піноподібного кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення. Визначено оптимальні значення керованих факторів, на основі яких розроблено і створено рецептуру на новий виріб. маршмеллоу диетического назначения. An improved technique for optimization of prescription formulations using three-factor central composite rotatable planning (TCP) of the example of foamy marshmallow confection dietary purposes. The optimal values of controllable factors on the basis of which designed and developed a new formulation of the product.otherфруктозаізомальтоптимізаціяметодологіярецептурний складцукровий діабетdiabetesisomaltoptimizationprescription compositionmethodologyfructoseкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначенняArticle