Сучасний стан та тенденції розвитку роздрібної торгівлі в Україні - Бордюженко, Олексій Олександрович (My University, 2014)
Роздрібна торгівля товарами — одна з пріоритетних галузей економіки України, що потребує особливої уваги з боку держави та розвивається під впливом низки чинників соціального, правового та економічного характеру. Retail trade in goods - one of the priority sectors of Ukraine's economy in need of special attention from the state and develop under the influence of factors of social, legal and economic nature.
Keywords: роздрібна торгівля; економіка; retail; economy