Постановка задачі вибору алгоритму управління технологічним комплексом харчового виробництва - Трегуб, Віктор Григорович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 1995)
Запропонована процедура вибору алгоритму оптимального управління технологічним комплексом харчового виробництва, яка базується на використанні множин класифікаційних ознак цих комплексів, їхніх математичних моделей і критеріїв оптимізації. Proposed a procedure for choosing the optimal control algorithm technological complex food production based on the use of sets of classifications of these systems, their mathematical models and optimization criteria.
Keywords: алгоритм; algorithm; управління; control; класифікаційні ознаки; classification features; критерій оптимізації; optimization criterion; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка