Організація та проведення туристичних походів - Чухлов, Євген; Захарченко, Тетяна Миколаївна (My University, 2015)
Специфіка туристської діяльності полягає в автономності походів, коли безпека залежить лише від учасника та його товаришів. Подолання природних перешкод можливе тільки у разі колективної взаємодії та за умови взаємодопомоги. Specificity of tourist activity is hiking autonomy when safety depends on the participant and his comrades. Overcoming natural obstacles is possible only in case of collective interaction and provided mutual aid.
Keywords: керівник; leader; оздоровчий туризм; health tourism; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра екології та екоменеджменту