Вплив світла на біологічні об’єкти - Корж, Марія; Лазаренко, Михайло Васильович (My University, 2021)
Світло може впливати на біологічні об’єкти як позитивно, так і негативно. Це залежить від його кольору, інтенсивності та яскравості. Було досліджено вплив не лише на людей, а й на тварин.

Light can affect biological objects both positively and negatively. It depends on its color, intensity, and brightness. The effects have been studied not only on humans, but also on animals.
Keywords: світло; біологічні об’єкти; light; biological objects; кафедра фізики та професійної безпеки