Терапевтичні властивості пробіотичних мікроорганізмів - Старовойтова, Світлана Олександрівна; Орябінська, Лариса Борисівна (My University, 2007)
Таким чином, можна зробити попередній висновок, що пробіотичні препарати на основі лактобактерій можна застосовувати як гіпохолестеринемічні препарати, для зниження рівня холестерину та для поповнення відсутніх протеолітичних ферментів для лікування людей з розладами травлення. Thus, we can make a preliminary conclusion that the probiotic lactobacillus preparations based can be used as cholesterol-lowering drugs to lower cholesterol and to replenish the missing proteolytic enzymes to treat people with digestive disorders.
Keywords: терапевтичні властивості; пробіотичні мікроорганізми; therapeutic properties; probiotic microorganisms; кафедра біотехнології і мікробіології