Левіт, Ірина БорисівнаХомичук, Віктор АндрійовичДикань, Олексій ОлексійовичІвченко, Любов Олександрівна2018-05-172018-05-172006Визначення реологічних показників какао тертого у процесі переробки в томильній камері / І. Б. Левіт, В. А. Хомичук, О. О. Дикань, Л. О. Івченко // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. – 2006. - Вип. 14. – Донецьк. - С. 232-237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27436У статті досліджено реологічні показники, отримані у процесі переробки какао тертого в дослідному зразку томільної камери, визначено числові значення показників готової якісної суміші, розглянуто вплив температури ти тривалості перемішування на зміну в’язкості та граничної напруги зсуву. The rheological characteristics obtained during the processing of cocoa liquor in a test sample of a volume chamber were investigated, the numerical values of the parameters of the finished qualitative mixture were determined, the influence of the temperature and the duration of mixing on the change in viscosity and the ultimate shear stress.реологічні характеристикитехнологічний режимматематичне моделювання процесукафедра туристичного та готельного бізнесуrheological characteristicstechnological regimemathematical modeling of the processВизначення реологічних показників какао тертого у процесі переробки в томильній камеріArticle